De første 2 klubmestre i Skovbo er kåret

Lørdag d. 1. oktober blev de 2 første klubmestre i Skovbo fundet, da klubmesterskaberne for hhv. kåringshunde og unghunde blev afviklet. Konkurrencerne var tilrettelagt af Anne Andersen og Per Due Jensen, med "konsulentbistand" fra Keld Andersen,  og der stillede i alt 9 hunde, 5 i kåringsklassen og 4 i unghundeklassen. For nogle i kåringsklassen var det første gang, der blev konkurreret, så udover de opnåede points, blev der også sat værdifulde erfaringer ind på kontoen - de bliver meget værd senere.

For dagens resultater indikerer tydeligt, at rutine i vores program ikke er at kimse af - og dagens vindere, og dermed klubmestre blev i:

  • Kåringsklassen Sten Holst med To-Fasts Karlo med 95,5 points lige foran Torben Alrik med Amager's Hjalte med 95,3 points og Kirsten Sigaard Petersen med Weedfalds Ka-Luka på 94,8 points. Simone Grønbech med Mongriff's Phantom blev nummer4 med 79,3 points og Claus Carlsen blev nummer 5 med Hesselballes Pike (Cody) og 49,0 points (Claus fravalgte øvelse 9 og 10. Da konkurrencen også talte som prøvekåring, betyder det at Sten og Karlo kan stille til kåring - Torben og Hjalte har points nok, men manglede lidt bevogtning på figuranten.
  • Unghundeklassen John Buller Nielsen med Tigerdyrets Devon med 175,8 points foran Niklas Mejlhart med Amager's Nolan (Basso) med 163,1, derefter Thomas Larsen med Hulgaard's Wela med 156,4 og Sara Holm Hels med Le-Wan's Oya med 150,3. Det ser lovende ud i forhold til U2.

Stort tillykke til de de 2 nykårede klubmestre, og lige så stort tak til tilrettelæggere, konsulent, dommere, figuranter, kantine, hundeførere og tilskuere for at gøre det til en god Skovbodag, og tak til Line for billede og Erik for hovedlister.