Debutantkonkurrence i Skovbo

I dag afholdt Skovbo debutantkonkurrence for de hundeførere og hunde, der i 2022 var rykket op , men endnu ikke havde konkurreret i denne klasse. Vejret kunne have været bedre (men så sandelig også værre), men det var til at få afviklet en fornuftig konkurrence. Da der kun var 2 Skovboere tilmeldt, nemlig Allan Pihl med Tigerdyrets Delta i P-klassen og Anne Andersen med Tigerdyrets Albert i V-klassen, havde vi inviteret debutanter i disse 2 klasser med fra Taastrup. Her stillede Palle Nielsen med Møllers Ghandi i P-klassen og Mikkel Olsen med Sund Hund Kira i V-klassen.
Torben Nielsen havde tilrettelagt konkurrencen med hjælp fra Mogens Fruergaard, og de havde lagt sig i selen for at lave en god konkurrence til formålet, nemlig at introducere ekvipagerne til den klasse, de var rykket op i.
Det skulle vise sig, at det blev sporet, der afgjorde konkurrencen i dag, og da alle dommersedler var talt sammen, så det således ud:
P-klassen:
1: Allan Pihl og Tigerdyrets Delta med 200,3 points
2: Palle Nielsen og Møllers Ghandi med 187,7 points
V-klassen:
1: Mikkel Olsenog Sund Hund Kira med 190,2 points
2: Anne Andersen og Tigerdyrets Albert med 163,7 points.
Stort tillykke til vinderne, og også stor tak til dommere, figuranter og kantine, der var med til at gøre det til en god Skovbodag.