En hyggelig opgave :-)

Borup 24-02-2014

Kl. 08.00 ringede min telefon. Det var Søren, som er skytte på Svenstrup Gods, der ringede.

Han spurgte om min hund og jeg kunne hjælpe ham med en opgave, nemlig at finde øresneglen til sin mobiltelefon, som han havde mistet nogle timer tidligere. Søren vidste nogenlunde hvor han havde været :-)

Selvfølgelig ville Unni og jeg hjælpe, så vi aftalte at vi skulle mødes på godset kl. 09.00.

Vi mødtes og jeg kørte efter Søren nogle km. Vi kom så til en granplantage, hvor de havde fældet grantræer til fasanerne og slæbt dem ud til et spor, hvor de blev læsset på en anhænger. Det var  ”nok”  der et sted han havde tabt øresneglen.

Sporet var ca. 100 m. langt, og jeg begyndte med det samme at søge langs den ene side at sporet, op til ca. 20m. i bredden, og ville så søge tilbage på den anden side af sporet på vej tilbage, således vi fik afsøgt ca. 50 m. i bredden inkl. sporet (kørevej).

Vi søger helt til enden af sporet uden resultat, og begynder på tilbagevejen på den anden side af sporet. Ca. halvejs krydser Unni sporet, over på de side hvor vi har været, og markerer ved at ligge sig ned, oven på nogle friske grangrene. Jeg ser ingenting, men fjerner grenene og der under ligger der en lille sort øresnegl.

Stor var glæden hos mig og ikke mindst hos Søren Skytte  :-)

Det var dejligt at se Unni arbejde med stor iver, glæde og lyst, og vi løste opgaven på ca. 25 min.

En dejlig start på dagen, hvor hunden og jeg blev luftet, Søren blev glad og vejret var helt fantastisk.

Næste ”store” opgave for Unni, bliver den 12. marts, hvor det forventes at hun føder nogle dejlige hvalpe :-)

Sten & Amager's Unni