Aflysning.

Kære Skovboere og inviterede til Debutantkonkurrence lørdag den 9, januar.

I lyset af regeringens reduktion af forsamlingsforbuddet til 5 personer i dag, i respekt for myndighedernes bestræbelser på at mindske smitte og i lyset af den aktuelle alvorlige smitterisiko med nye engelske eller sydafrikanske varianter aflyses/udsættes Debutantkonkurrence 2021.

Det er med tungt hjerte, at bestyrelsen har taget dette skridt, men med antallet af tilmeldte deltagere, hundeførere, dommere, figuranter og andre hjælpere var logistikken allerede med et forsamlingsforbud på 10 stram.

Med det nye tal på 5 vil logistikken blive så udfordret, at vi ikke kan garantere, at konkurrencen kan afvikles på forsvarlig vis, og at fejl i relation til de nye restriktioner ikke vil opstå.

Vi kan selvfølgelig ikke udsætte vore deltagere for risiko, når vi ikke kan garantere en afvikling helt efter gældende restriktioner. Derfor denne beklagelige aflysning/udsættelse.

Vi håber på en snarlig lempelse i restriktionerne, selvom udsigterne ikke lige nu er lyse. Kommer der en lempelse på et tidspunkt, hvor det stadig giver mening at kalde det Debutantkonkurrence, så vil alle deltagere blive tilbudt en ny konkurrence.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen.