Oprykningskonkurrencerne for Krim og Patrulje

Det har været en travl weekend i Skovbo. Lørdag d. 27. april var vi værter ved oprykningskonkurrencen i kriminalklassen, hvor der stillede 5 hunde, heraf 2 Skovboere, nemlig Gitte Kirstine Koch med To-se-ta's Frigga (Karla) og Dennis Rasmussen med Zerberuzdk's Gangster (Messi). Vejret var fint konkurrencevejr, omend det var lidt tåget fra morgenstunden så det var ikke der, undskyldningerne skulle findes til et manglende resultat. Selve konkurrencen var veltilrettelagt på rigtig fine arealer, så heller ikke der, kunne der klages på noget - men for os hundefolk er der heldigvis mange andre forklaringer på, hvorfor de ikke altid går som håbet :).
For de 2 Skovboere endte det i hver sin ende, da sporet desværre kostede dyrt for Gitte og Karla - men generelt gav runderingen også lidt udfordringer, da de fleste ikke fandt den nedgravede genstand eller den anden sidegenstand på det ene hovedobjekt. De endte således på 147,3 points.
I den anden ende endte Dennis og Messi med 208,4, hvilket var nok til at vinde på dagen og også udløste 1/2 oprykning til vinderklassen. Tillykke med det.
Søndag d. 28. april var der så igen Skovboere i ilden, og denne gang lagde Frederiksværk/Gribskov arealer til oprykningen i patruljeklassen. Her stillede Per Due Jensen med Amager's Rasko, Thomas Larsen med Hulgaard's Wela og John Buller Bager Nielsen med Tigerdyrets Devon, og i denne konkurrence skulle den nye øvelse 12 vise sig ikke at være helt ligetil: Kun 2 af de i alt 6 stillede hunde fik point i denne øvelse, men der blev også smidt point på både rundering og spor for de fleste. Kun Thomas og Wela kom fra marken med alle point i behold, og John og Devon smed kun et enkelt point på runderingen. For Per og Rasko var det dejligt at se, at øvelse 11 kun kostede 4 points - den øvelse er der blevet arbejdet intenst med.
Da alle resultater var gjort op, endte Per og Rasko med 173,0 points, Thomas og Wela med 201,2 og John og Devon med 202,7 - dermed 2 halve oprykninger til de to, og da John og Devon havde en halv i forvejen er de at finde i kriminalklassen pr. 1/7-2024.
Kæmpe tillykke med oprykningerne til dem begge - resultatlisten kan findes her: https://www.danskpolitihundeforening.dk/side/5/Hovedlister oprykningskonkurrencer