Kontingent 2021 og samtykkeerklæring.

Skovbo 6.2.2021.
Kære Skovboere.

Her 2 vigtige meddelelser til jer.
Om kort tid vil I på jeres e-mail modtage en kontingentopkrævning akkurat som I plejer, altså med beløb og sidste indbetalingsdato.
Det er bestyrelsens forslag, at kontingent og øvrige gebyrer er uændret for 2021.
Da vi ikke har kunnet afholde generalforsamling med vedtagelse af kontingent for 2021 gælder denne opkrævning for hele 2021 eller til en generalforsamling eventuelt vedtager noget andet. Skulle dette ske, vil der blive foretaget en regulering.

Samtidigt med kontingentopkrævningen vil I modtage en samtykkeerklæring, som vi vil bede jer returnere i udfyldt stand inden udgangen af februar måned 2021.
Herunder en kort forklaring til hvorfor og hvad vi beder jer om:

Alle medlemmer skal give samtykke til den almindelige behandling af de registrerede medlemmers data i forbindelse med foreningens virke i henhold til GDPR, The General Data Protection Regulation, en forordning der gælder i hele EU og reglementerer hvordan virksomheder og andre organisationer skal håndtere persondata.
Det kræver en underskreven samtykkeerklæring for at vi kan opretholde alle persondata på lovlig vis i medlemskartoteket for de enkelte medlemmer.
Følgevirkningen af at man ikke vil underskrive denne erklæring er, at så kan man IKKE være medlem af Dansk Politihundeforening.
Det er dog ikke et krav at man er indforstået omkring offentliggørelse af foto, for at være medlem.

Hovedkassereren skriver om fremgangsmåden:
”Samtykkeerklæringen skal udskrives og underskrives og derefter scannes ind og sendes til hovedkassereren på mail: Kassereren@danskpolitihundeforening.dk
Jeg ved godt at ovenstående kan være lidt bøvlet, men vi skal have en kopi med original underskrift.”

Vi vil i Skovbo bede jer sende den underskrevne indscannede samtykkeerklæring til Skovbos egen kasserer på e-mail: munkholm2010@live.dk
Hvis I vælger at sende den på anden måde, så meddel venligst Skovbos kassereren dette, så vi kan følge med i, hvem der har indgivet samtykkeerklæringen.
Vi ved, at det er besværligt, men vi håber alle vil vise forståelse for, at det er nødvendigt af hensyn til EU-lovgivningen.
Bestyrelsen hjælper gerne. Skriv E-mail eller ring, hvis du ikke har mulighed for at udskrive og scanne.

Bestyrelsen.