Oprykning i kriminalklassen i Skovbo

Lørdag d. 29. april afviklede Skovbo oprykningskonkurrence i kriminalklassen. Der stillede i alt 6 hundeførere med hunde, hvoraf de 4 var fra Skovbo. Vejret kunne der ikke klages over, så det var nogle håbefulde hundeførere, der startede dagen med lodtrækningen om startrækkefølgen. Og som det altid er, så var der forskellig tilfredshed med udfaldet af denne.

Det skulle vise sig, at der især blev smidt point på rondering og gerningssted - det sidste blev afviklet i noget halvhøjt noget, hvor halvdelen dog formåede rydde det, så det var helt sikkert løsbart.

Men da alle øvelser var gjort op, kunne det konstateres at Erik Goth-Eriksen med Vi-To vom Nessenberg havde vundet dagens konkurrence med 214,8 point, hvilket udløser en ½ oprykning til vinderklassen. Og da de havde en i forvejen, betyder det en hel oprykning, så de nu er i vinderklassen efter sommerferien. Jeppe Fabrin Ditzel  med Schæferhavens Debbie (Soya) blev nummer 2 med 208,9 point, og dermed også en halv oprykning til dem.

Stort tillykke til dem begge med de flotte resultater - og tak til Anne Andersen og Keld Andersen for tilrettelæggelse og listeføring, og til dommere, figuranter, kantine, chaufføren og tilskuere, der alle var med til at gøre det til en god Skovbodag. Tak til Sara for billeder.

Hovedlisten kan tilgås her: https://www.danskpolitihundeforening.dk/side/5/Hovedlister oprykningskonkurrencer