Prøvekåring 4. juni 2023

Søndag d. 4. juni viste sommervejret til den planlagte prøvekåring for de 2 tilmeldte ekvipager sig fra sin bedste side, og der manglede heller ikke opbakning fra fremødte heppere.

Dagens dommer valgte at gennemføre prøvekåringen efter kåringsmandens foretrukne rækkefølge, og derfor blev er startet ud med rundering. Her skulle det desværre vise sig, at Carsten Dalgaard og Woodt Light Eddie ikke på dagen kunne bestå denne disciplin, men modsat til en kåring, fortsatte de på de resterende øvelser. Claus Carlsen og Hesselballe Pike (Cody) kom fint igennem runderingen, og de gik begge et fint spor derefter. Så gik det retur til klubben, hvor den stod på 2 gange stop inden lydighedsøvelserne. Her gik det overvejende godt - resultaterne fremgår af nedenstående hovedliste - og Carsten og Eddie endte på 81,0 points (Eddie valgte dækøvelsen fra), og Claus og Cody endte på 99,0 points.

Tillykke til Claus og et stort "Kom igen" til Carsten - Claus og Cody er indstillet til kåring, og afventer dato fra kåringsmanden.

Tak til Keld for dommertjansen og Peder for figuranttjansen i både skoven og til stoppene. Også tak til de fremmødte heppere - datoen for kåringen meldes ud, når den kendes.