Udtagelse kriminalkalssen

Lørdag d. 26. august blev udtagelseskonkurrencen i kriminalklassen afviklet i Frederiksværk-Gribskov. Fra Skovbo stillede 2 ekvipager, nemlig Jeppe Holm Ditzel med Schæferhavens Debbi (Soya) og René Lindhardt med Amager's Harvey.
Vejret viste sig ikke umiddelbart fra sin bedste side, og tilrettelæggeren havde derfor i sidste øjeblik ændret lidt i tidsplanen, for at få afholdt en god konkurrence. Og en god konkurrence blev det, og til trods for at sporene lå i et område, der ville egne sig godt til vandsøgningstræning, kom alle igennem denne disciplin uden fradrag - rigtig godt gået.
Heller ikke lidt voldsom regn senere på dagen kunne slå deltagerne ud af kurs, og da boet var gjort op, stod de 2 deltagende Skovboere øverst på hovedlisten. Og det endda med så fine resultater, at de også indkasserede en halv oprykning, sådan at de begge er at finde i vinderklassen fra 1. januar.
Jeppe endte på 218,2 og Rene på 212,0, hvilket udløser en DM-plads til dem begge - så der var masser at ønske tillykke med, så derfor skal der også lyde et stort tillykke herfra.
Også et tak til de dommere, der deltag fra Skovbo, samt til Sara Holm Ditzel for billederne.
Link til hovedliste og DM-liste her: